Go Back   InterNACHI Inspection Forum > >

Notices

Home Inspector Pro This is a place for Home Inspector Pro customers to discuss Home Inspector Pro software and services, and prospective Home Inspector Pro customers to ask questions and get advice about picking home inspection software and services.

Reply
 
Thread Tools
  #1  
Old 4/13/18, 11:31 PM
Jeff Belrose, CMI Jeff Belrose, CMI is offline
Certified Master Inspector
 
Join Date: Sep 2012
Location: St.Albans, VT
Posts: 5,844
Default Dragonspeak not working with HIP

Dragonspeak has stopped working with my HIP. Have updated to the most recent version of both. Dragon is working with other things, just not HIP

Who has the secret fix...Go!
Reply With Quote
Need a home inspection in North Dakota? Check out InterNACHI's listing of North Dakota certified home inspectors. Or, find a home inspector anywhere in the world with our inspection search engine.
  #2  
Old 4/14/18, 12:04 AM
Bob Elliott's Avatar
Bob Elliott Bob Elliott is offline
Certified Professional Inspector (CPI) ®
 
Join Date: Aug 2006
Location: Chicago
Posts: 37,675
Default Re: Dragonspeak not working with HIP

My only issue is it caps first words on captions but not in text section.
Reply With Quote
  #3  
Old 4/14/18, 1:21 AM
Dominic J. Maricic's Avatar
Dominic J. Maricic Dominic J. Maricic is offline
Registered InterNACHI Vendor
 
Join Date: Sep 2007
Location: Rancho Cucamonga, CA
Posts: 11,152
Send a message via ICQ to dmaricic Send a message via AIM to dmaricic Send a message via MSN to dmaricic Send a message via Yahoo to dmaricic
Default Re: Dragonspeak not working with HIP

Is it working on HIP 5.4 for you Bob?




2008 InterNACHI Member and Innovator of the Year
HOME INSPECTOR PRO HOME INSPECTION SOFTWARE

InterNACHI Members SAVE $150

Easy to use, customizable Home Inspector Software that runs on Windows, Mac, Android, iPhone & iPad!

You can now import HomeGauge, 3D, PalmTech & InspectVue Narratives.

InterNACHI members receive 3 months of FREE home inspector website hosting

Insert Video, Interactive Glossary and Sketches Into your Report!!

Reply With Quote
  #4  
Old 4/14/18, 8:27 AM
Bob Elliott's Avatar
Bob Elliott Bob Elliott is offline
Certified Professional Inspector (CPI) ®
 
Join Date: Aug 2006
Location: Chicago
Posts: 37,675
Default Re: Dragonspeak not working with HIP

Yes NP...using 5.4. Same as always .

My Dragon version is older so perhaps there is a setting in the Newer Dragon software .I do know it has different modes .
Reply With Quote
  #5  
Old 4/14/18, 9:42 AM
Jeff Belrose, CMI Jeff Belrose, CMI is offline
Certified Master Inspector
 
Join Date: Sep 2012
Location: St.Albans, VT
Posts: 5,844
Default Re: Dragonspeak not working with HIP

Still not working for me and Dragon has no weekend support
Reply With Quote
  #6  
Old 4/14/18, 3:23 PM
Jeff Belrose, CMI Jeff Belrose, CMI is offline
Certified Master Inspector
 
Join Date: Sep 2012
Location: St.Albans, VT
Posts: 5,844
Default Re: Dragonspeak not working with HIP

I finally got it to work! I had to reload Dragon speak and make sure to uncheck Windows compatibility mode. Any of you that are running Dragon speak version 15 and are having issues may find that you need to do this process. Hopefully not as it took a while!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 7:32 AM.
no new posts